За нас

Здравейте, аз съм Светла Ангелова – дизайнер на бранда VERNE, творец и влюбен в живота събирач на ярки преживявания! Добре дошли в нашия нов онлайн магазин и ателие.

Мога да напиша много неща за малките вълшебства на ежедневието ни и как нашите поли и рокли са част от магията на деня, и всичко това ще бъде вярно. Вместо това обаче избирам да ви споделя нещото, което ме накара във време на неяснота и тревожност да създам може би най-добрата си пролетно-лятна колекция досега, и то е следното:

Време да излезем от комфорта на домашните дрехи и пантофи, мили момичета! Няма нищо лошо в домашните дрехи, освен че рядко ни носят радост и истинско вдъхновение. Колко ли вдъхновение може да има в един чифт пантофи?! Е, добре - светът ни стана труден за спасяване дори за велика сила като красотата, но това в никакъв случай не означава да спрем да творим красота! Да се настроим да виждаме, чувстваме, усещаме и вдъхваме красотата, за да си спомнят сетивата ни какво е. Има нещо наистина вълшебно в начина, по който се движи жената, когато се чувства красива, нали? Обичам да вярвам, че с VERNE ставам част от тази магия.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки